Kilar gjutna och bunkring av mat

Idag var det Joakims första lediga dag på de kommande två veckornas semester. Så skönt för oss båda! Nu slipper vi vakna av att klockan ringer vid fyra på morgonen🙌 Inte för att vi sover jättelänge ändå, då vi båda gillar att gå upp tidigt eftersom det känns som att man får mer ut av dagen då. Men det är skillnad på att vakna vid fyra och att vakna vid sju tiden. 
Vi båda gillar att nyttja tiden så gott vi kan så efter frukost var det bara att ge sig av för att veckohandla. Så innan klockan var 10 så hann vi både handla och plocka in alla varor. Med andra ord så fanns det gott om tid att göra annat. Så Joakim gav sig på att gjuta kilarna till våra ramper på garageuppfarten. Vilket tog närmare hela dagen att göra. Det blev jättebra! Bilder kommer på det imorgon, då det var lite för mörkt ute för att få en bra bild. Så nu kan vi checka av en sak till på att göra listan☑️ Hoppas bara att vi slipper få tassavtryck i dem av våra kära katter🐈 
Jag passade istället på att köra lite styrketräning, plocka in tvätt och laga mat. Skinkpaj med mozarella och spenat blev det idag, och det blev också lite matlådor av det hela att lägga i frysen. Perfekt att ha sedan när man inte orkar/hinner laga mat sen när den lille är här. Lika bra att börja bunkra upp lite även om vi är väldigt bra på att göra det i vanliga fall också. 
Imorgon är det bakning som står på schemat för min del, mina chocolate chip cookies😍 och Joakim har bland annat tänkt att fixa till det sista med kilarna. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: