Små ärenden fixade

Igår blev det inget inlägg, det fanns helt enkelt inte ork att skriva ett. Men här kommer de efterlovade bilderna på våra kilar som Joakim har varit så duktig och gjutit. 

De blev jättebra och nu slipper vi allt grus som låg där tidigare. Jag fick till mina chocolate chip cookis igår, men så mycket mer än så blev det inte för min del. 
Idag däremot så har det varit mer full gång. Katterna fick sova ute inatt så inatt har vi kunnat sova ostörda, första gången på väldigt länge. Så skönt det var, och vi båda var utvilade på morgonen. Så efter frukost bar det av till sortergården med en överfull bil. Det är alltid lika skönt att bli av med allt skräp som man samlar på sig, men ändå dröjer det inte länge tills det börjar byggas på hög igen. När vi ändå var ute på en tur så passade vi på att göra lite andra ärenden bland annat så gick vi in hos en bilförsäljare för att titta på den bilen som vi är intresserade av att köpa. Dock hade de ingen just i Linköping som vi kunde titta på, närmsta var i Mjölby men den var reserverad. Vi har höjt priset på vad vi kan tänka oss att lägga på en ny bil, så det blir nog att börja titta på lite fler modeller och märken igen. Vi har ingen stress med att köpa ny bil, men vi vill göra det innan slutet av sommaren. Det blev även en tur till cloetta i Ljungsbro så nu har Joakim lite gott som han kan ha med sig till förlossningen när det väl är dags🍫 Jag måste säga att det är riktigt skönt att komma ut ur huset, men den återstår det att se hur jag mår i eftermiddag/kväll. 
Idag är vädret otroligt vackert så vi har kunnat sitta ute i solen och fika i vårt innehörn☀️ Och Joakim kör sin premiärtur med motorcykeln trots att det inte är mer än cirka 4 grader ute. 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: