Sortering av barnklĂ€der😍

Idag blev det en tur till Bauhaus för att handla material till ett avslastningsbord. Vi har försökt att hitta ett bord att ha vid vÄr andra soffa men har inte lyckats hitta ett som Àr precis sÄ som vi vill ha. DÀrför har Joakim bestÀmt sig för att bygga ett eget. SÄ kommer han vara sysselsatt Àven nÀsta vecka. Han har till och med hunnit putsa fönstrena hÀr hemma, sÄ nu kan vi se ut nÀr solen skiner. 
NÀr vi ÀndÄ var ute och handlade sÄ passade vi pÄ att ta oss in pÄ Ikea för att köpa inredning till byrÄn i barnrummet. SÄ idag har jag sorterat klÀderna sÄ att vi har lite mer koll pÄ vad vi har och att allt fÄr en egen plats. 
Dock insĂ„g vi rĂ€tt snabbt att vi inte har sĂ„ mycket klĂ€der som vi först trodde. Även om alla sĂ€ger att de vĂ€xer ut klĂ€derna fort sĂ„ behöver vi nog köpa lite till. Och det har vi inget emot😍Till exempel har vi bara tvĂ„ par stumpor och ett par byxor i storlek 56, nĂ„got sĂ€ger mig att det gĂ„r Ă„t lite mer Ă€n sĂ„. Vi har klĂ€der i lite olika storlekar, mest i storlek 62/68. En del sĂ€ger att man ska vĂ€nta med att köpa klĂ€der eftersom man kommer fĂ„ sĂ„ mycket av andra, men det Ă€r inget vi tĂ€nker rĂ€kna med. Vi har ingen att Ă€rva barnklĂ€der av och vi kan inte förlita oss pĂ„ att andra kommer köpa barnklĂ€der och liknande till vĂ„rt lilla hjĂ€rta❀
 
Imorgon blir det vÄr sista resa ner till Jönköping innan det Àr dags. DÄ Àr det kalas som stÄr pÄ schemat. 
 

2 thoughts on “Sortering av barnklĂ€der😍

Add yours

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: