Summering av helgen och planer för veckan

Det blev inget inlägg under helgen så nu kommer en liten summering. 
I lördags var vi nere i Jönköping på kalas för Joakims morfar och hans sambo. Innan kalaset passade vi på att åka till Joakims föräldrar och lämna vårt gamla matbord och stolar som Joakims bror kan ha sin nya lägenhet. Efter kalaset med mycket prat och alldeles för mycket mat och tårta så passade vi på att “våldgästa” min familj också. Så vi gick ut och åt sushi hela familjen, till och med Erik och Nicole hade åkt upp från Växjö. Och nej, varken jag eller Joakim är förtjust i rå fisk så vi beställde lite annat istället. Men gott var det, och det var skönt att slippa laga mat när man kom hem sedan på kvällen. Så nu har vi träffat de flesta nu innan det är dags vilket känns väldigt skönt. Man vet ju inte när det blir att man träffas nästa gång.
Söndagen blev mest att ta det lugnt och vila upp sig efter lördagens upptåg. Men vi tog en liten skogspromenad med katterna i det fina vädret iallafall. Tur för mig att vi har skogen precis bakom huset så att det inte var långt att gå. 
 
Förra veckan var lugn men jag har betydligt mer planerat denna vecka. Det är hotellfrukost, barnmorskebesök, vaccination av katterna, lite shopping, förhoppningsvis leverans av hallmöbel och lite annat smått och gott som gäller. Vilket är skönt för då går tiden snabbt. Det är ju trots allt bara 22 dagar kvar till beräknat datum!❤️ Vart har tiden tagit vägen? 
Hittills idag har det varit fullt upp med veckohandling, tvätt, vi har beställt en ny hallmatta och jag har fått en påse med begagnade bebiskläder som jag har gått igenom😍 Så otroligt snällt, och det är ju bara bra att kläderna kommer till användning. Och nu på eftermiddagen så är fika hemma hos Elin för min del medan Joakim håller på med ritningar i sitt cadd. 
Imorgon är det hotellfrukost och besök hos barnmorskan som är planerat! 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d