Hotellfrukost och barnmorskan

Vilken dag det har varit! Både igår och idag har jag haft väldigt mycket energi, till skillnad från större delen av graviditeten. Vi började dagen med att åka till Elite Hotell inne i Linköping för att äta hotellfrukost. Vi hade fått ett presentkort på hotellfrukost julen 2017 så vi tänkte att det var lika bra att åka och äta innan det gick ut. Det var inte den bästa hotellfrukosten man har ätit, men det fanns det man brukar vilja ha och det var lugnt och skönt. Mätta och belåtna blev vi, och det var mysigt att komma iväg. Lite vardagslyx👍🏼På vägen hem igen så stannade vi till och köpa lack till benen till vårt avlastningsbord. 
Så idag har Joakim svetsat ihop bordet, lackat och fixat träskivan. Det blir riktigt snyggt! Imorgon blir det klart och då kommer det en bild på vårt fina bord. 
Det var även ett besök hos barnmorskan idag. Dock fick jag inte ha den barnmorskan som jag brukar ha, vilket kändes sådär. Men blodtrycket låg bra, det var fina hjärtljud, magen växer fint och pyret ligger fortfarande med huvudet nedåt men det går fortfarande att rucka lite på huvudet. Men det är inte alla bebisar som fixerar sig, och vi får se om vår vill göra det. Imorgon går vi in i vecka 38, och då räknas det som att vår lilla bebis är fullgången. Så det är bara att vänta att den vill komma ut. Och jag kan inte säga annat att mer och mer av tankeverksamheten går till det, och man blir mer och mer otålig. Vi vill gärna träffa vår bebis snart❤️ Jag ska försöka göra så mycket som möjligt på dagarna för att ha tankarna på annat, för annars känns det som att tiden går väldigt långsamt. 
 
Imorgon är det vaccinering av katterna på förmiddagen. Men det ska nog gå bra. Det är skönt att vi båda två är med då Bamako är inte alls rolig att åka bil med. Hon brukar vilja bryta sig ut ur buren. Men vi får se hur det går imorgon. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: