Väderstationen är uppe

Det var tur att vi inte hade några direkta planer idag. Idag har jag haft en dag med trötthet, mycket sammandragningar och ont i ryggen. Så jag har inte kunnat göra så mycket. Som tur var så har jag haft Joakim hemma. Han har fixat till elröret på framsidan, städat hela huset och satt upp väderstationen som vi fick i julklapp. Det har tagit tid för oss att sätta upp den, vi har väntat att på att tjälen ska gå ur marken och bestämma en plats att ställa den på, Det fick bli i mitten av slänten bakom huset. Där kommer den inte vara ivägen för oss. Nu är den uppe och fungerar fint. 
Vår nya hallmatta kommer skickas i början nästa vecka. Så den borde komma i slutet av nästa vecka. Det ska bli skönt att ha en större matta i hallen och det ger lite mer utrymme för att ta av sig skorna på när det är blött ute. Så slipper vi stå och trängas på den lilla hallmattan vi har. Jag har fortfarande inte hört något om vår hallmöbel. Det stod att fraktbolaget skulle höra av sig om leverans, och att det skickades från lagret 21 februari. Så om jag inte har hört något i början av nästa vecka så får jag höra av mig för att se vad som står på. 
Imorgon blir det en sväng till Tornby. Joakim behöver åka till swedol för att köpa lite mer skruv och då passar jag på att gå in och handla lite på I-huset. Bland annat har jag kommit på vad jag ska köpa Joakim i så kallat “push present”🎁 Jag tycker att han förtjänar att få något sedan när den lille har kommit, efter allt han har fått stå ut och hjälpa mig med under graviditeten.  

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: