Första mars och den potentiella strumpkrisen är löst

Idag är det första mars och denna månaden har vi inte alls mycket planerat. Vi vet ju inte riktigt hur denna månaden kommer vara för oss. Men några saker vet vi. Joakim börjar sitt nya jobb på måndag, vilket han ser väldigt mycket fram emot. Jag ska försöka hinna träffa min vän Mikaela som har varit i USA och asien det senaste halvåret innan hon åker tillbaka dit i april igen. Annars håller vi oss så planlösa som möjligt. Vilket både är på gott och ont, men det känns som att tiden börjar gå långsamre för varje dag. Jag har börjat planera upp lite små saker för vad jag ska göra nästa för att få tiden att gå när jag är hemma. Allt för att få tiden att gå.  
Förhoppningsvis kommer vårt lilla pyre att vilja komma ut denna månaden. Helst några dagar innan beräknat om man frågar mig, men jag kommer säkert få gå över tiden. Vem vet, kanske blir det ett aprilbarn… 
Idag har vi löst den potentiella strumpkrisen. Så nu ska dem tvättas tillsammans med de sista av de andra bebiskläderna. Nu blir det inga mer kläder inköpta innan vi har vår lilla bebis här. Så får vi se om det är en pojke eller flicka som får bli en del av vår familj. Det är riktigt spännande och förhoppningsvis behöver vi inte vänta allt för länge tills vi träffas på riktigt. 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: