Två veckor kvar!

Som rubriken lyder så är det två veckor kvar tills att lilla pyret är beräknad att komma😍 Hoppas verkligen att tiden flyter på nu det sista och att jag slipper gå över tiden. 

Det var ett par dagar sedan jag skrev ett inlägg sist så nu kommer en liten summering av de senaste dagarna.
Lördag: vi hade besök av Joakims familj för att fira hans bror som fyllde år på söndagen. Så det blev tårta och restaurangbesök🍝  Det var jättesnällt av dem att komma upp så att vi slapp att åka ner till Jönköping igen.
Söndag: Då var det mest att ladda batterierna för en ny vecka och tvätta de sista barnkläderna🧦
Måndag: Joakims första dag på det nya jobbet. Än så länge trivs han bra och det är mycket nytt att ta in men det är han bara positiv till. Det känns som det här jobbet kommer passa honom perfekt 👌 Vi fick leverans av vår hallmöbeln så det blir kvällens projekt att sätta ihop den.
Dagens planer är inte riktigt helt bestämda ännu. Eventuellt kommer min vän Mikaela hit, det beror lite på om hon orkar. Jetlagen sitter fortfarande i 🛩 Annars så blir det att fixa här hemma för min del och göra klart så mycket som möjligt för den lilles ankomst.

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d