Inredning i hallen😍

Idag gĂ„r vi in i vecka 39, bara 13 dagar kvar till berĂ€knat! Tiden börjar helt plötsligt gĂ„ sĂ„ mycket lĂ„ngsamare och varje dag gĂ„r man och tĂ€nker att ”idag kan det hĂ€nda”😂. 
Som tur var sĂ„ gick gĂ„rdagen snabbt. Mikaela kom hit och hĂ€lsade pĂ„. Det var sĂ„ kul eftersom jag har inte trĂ€ffat henne pĂ„ lite över 6 mĂ„nader. SĂ„ intressant att fĂ„ höra vad hon har varit med om pĂ„ sin resa i USA, Thailand och Kambodja. Det har inte varit riktigt lika intressant hĂ€r hemma om vi sĂ€ger sĂ„. Jag Ă€r sĂ„ glad att hon kom hit sĂ„ att jag fick trĂ€ffa henne innan hon Ă„ker till Californien i april❀ 
NĂ€r Joakim kom hem sĂ„ satte vi ihop vĂ„r nya hallmöbel, det tog lite tid men det blev riktigt bra. VĂ„r nya mĂ„ttbestĂ€llda hallmatta kom igĂ„r ocksĂ„ nu börjar hallen kĂ€nnas lite mer ombonad. Det Ă€r nĂ„gra saker som fortfarande saknas t.ex. en stol att sitta pĂ„ nĂ€r man tar pĂ„ sig skor och en krokrad sĂ„ att vi kan hĂ€nga upp lite jackor utanför skjutgarderoben. Men det tar ett tag att hitta dem sakerna man gillar. Vi har inte brĂ„ttom att fĂ„ till all inredning sĂ„ vi lĂ„ter det ta den tiden det tar. Även om jag kan bli ganska ivrig nĂ€r jag tycker att det har gĂ„tt för lĂ„ng tid. Men det viktigaste Ă€r att vi fĂ„r det som vi vill ha det. 
 
Vi valde att köra en stor hallmatta sÄ att alla inte behöver stÄ och trÀngas pÄ vÄr lilla hallmatta med blöta skor. SÄ nu kan man gÄ lÄngt in med skorna Àven om det Àr blött ute för att hÀnga av sig jackan eller hÀmta nÄgot man glömt i hallmöbeln. Dessutom sÄ kÀnns inte hallen lika tom med en stor matta. 
Vi Ă€r riktigt nöjda med hur mattan blev😍 och den far inte sĂ„ hemskt dyr heller. Den hĂ€r mattan passar Ă€ven att ha i entrĂ©n pĂ„ ett företag sĂ„ den ska vara vĂ€ldigt slitstark sĂ„ den borde ha bra kvalitĂ© och hĂ„lla för vĂ„rt slitage. 
 
 
 

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: