Vecka 39

Nu är det inte så mycket mer förberedelser vi behöver göra inför den pyrets ankomst. Igår gav jag mig på att sterilisera våra nappflaskor.  

Nu ska jag göra samma sak med några av alla våra nappar. Sen är det enda som är kvar att flytta spjälsängen in till vårt sovrum och bädda. Tanken är att den ska stå där inne det första halvåret. Vi ska försöka med att vår lilla bebis ska sova i sin egen säng så mycket som möjligt, vi får se hur det kommer att gå😅
Nu kan jag knappt göra något om dagarna här hemma. Igår började vad jag tror är ganska kraftiga förvärkar, och de kommer så fort jag rör på mig. Det kommer även när jag tar det lugnt men då är de inte lika kraftiga.</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: