Produktiv fredag!

Det var väldigt längesen som jag var såhär pigg. Om det inte varit för rörelserna i magen och sammandragningarna då och då så skulle jag knappt kunna tro att jag var gravid idag😂 Skönt att få känna en sån här energi efter de två senaste dagarna där det till och med har varit svårt att förmå sig själv att ta en dusch.
Synd bara att vädret har varit hemskt hela dagen för annars hade jag till och med gett mig på en promenad. Men det kändes inte värt att ge sig ut i snöblandad regn som går på tvären i blåsten. Så istället har jag kokat nappar(jag skulle göra det igår men soffan var mer lockande), hejat på hemifrån när Erik tävlade i SM i armbrytning, underhållt Bamako då hon tyckte att vädret inte var något att vara ute i men hade massor av energi = kasta leksak igenom huset så att hon får springa av sig(och jag med för den delen), bäddat i lakan i barnvagnen och då bestämde sig Bamako för att det skulle få bli hennes sovplats på förmiddagen. Inget slår väl en nybäddad säng?😉🐱
Och idag har jag äntligen gjort det som jag har tänkt göra så länge men inte gjort för att jag inte har haft energin till det. Jag har gått igenom och sorterat våra pärmar, slängt en massa gamla papper som vi inte längre har nytta av och satt ihop så att vi nu har gemensamma pärmar istället för varsin. Så skönt att äntligen få det gjort, och det har nu lugnat organisatören i mig. Iallafall för stunden😂
Den enda pärmen som är kvar att fixa är pärmen för fordon, men den överlämnar jag till Joakim eftersom han får bestämma vad som ska behållas och hur han tycker att den bäst ska organiseras. Även om jag självklart har ett förslag! 
Det som är konstigt är att jag fortfarande har mycket energi kvar i kroppen, trots att jag har haft någonting för mig hela dagen. Jag har inte ens vilat något och då gick jag upp strax efter klockan sju. Om detta fortsätter så kommer jag ha väldigt svårt att hålla mig sysselsatt de närmaste dagarna. Men det är skönt att känna att man mår bra trots att det är bara är 11 dagar kvar till beräknat datum. Vi får se hur jag mår imorgon😂
 

2 thoughts on “Produktiv fredag!

Add yours

  1. Jag var lika dant i slutet pigg och ville göra saker. Sen vill man bara vila och då kommer bebis efter det. Lycka till med allt det är en mysig tid som väntar kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: