Helgens upptåg

Fredagens energi har inte funnits under resten av helgen. Min foglossning har känts mycket bättre de senaste dagarna och igår gick vi faktiskt en längre sväng än bara kring området. Vilket var väldigt skönt ☀️ Vi fick även sällskap av vår lilla Bamako och det går inte att gå med henne obemärkt för så fort hon hamnar lite bakom oss så börjar hon vråljama och vi fick förklara för folk att det var vår katt som lät😂.Igår så vi tag i att flytta spjälsängen in i vårt rum. Så nu är den färdigbäddad. Jag har lärt mig lite hur den fungerar här hemma, så jag har lagt en filt över. Det tog inte många minuter innan båda katterna hade hittat sängen. 
Nu ligger Bamako där så fort hon får chansen, och Sixten myser sig ned där ibland också. Jag undrar om vår bebis komma få ha några saker ifred eller om katterna tror att allt är dem😂🐱 
Idag har vi varit ute och grillat korv i Valla☀️🌭 Det var ett väldigt kul initiativ och vi fick träffa nya människor. Dock var det inte riktigt så varmt som man hade hoppats. Men när solen sken igenom molnen så var det härligt att vara ute☀️ Det kommer säkert bli många fler grillningar där framöver sen när pyret har kommit då det finns både djur och lekpark där. Efteråt så fick vi elda i kaminen här hemma för att få upp lite värme igen och jag låg och sov i två timmar i soffan. Det friska vädret kan verkligen ta på krafterna, men det är nog lite mer än bara det som gör en trött just nu. 
Idag går vi in ner på enkelsiffrigt, alltså bara 9 dagar kvar till beräknat datum. Under helgen har Joakim skrivit ut lite fåglar som vi ska sätta ihop till en mobil att ha över sängen. Bild på det kommer när den är klar, men den är på gång. 
 
Imorgon är det förhoppningsvis mitt sista besök hos barnmorskan innan pyret kommer. Jag har även en tid inbokat den 25:e ifall det är så att jag går över tiden. Men jag hoppas verkligen att jag inte gör det. Efter besöket så kommer även min mamma på besök över dagen, så jag får lite sällskap här hemma. Vilket inte är helt fel för då går tiden lite fortare 😊 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: