Fullspäckad måndag

Igår blev det inget inlägg eftersom jag hade fullt upp hela dagen. Klockan 10 var det besök hos barnmorskan. Allt såg fint ut, hjärtljuden låg på ett genomsnitt 138slag/min och allt pekar på att bebisen är normalviktigt vilket känns skönt. Bebisen har sjunkit längre ner i bäckenet men huvudet är fortfarande lite ruckbart. Men enligt min barnmorska så brukar det inte fixerat sig helt förens värkarna sätter igång. Barnmorskan tror att det blir en marsbebis men om jag skulle gå över så sätter de igång mig senaste 3 april. Hoppas att jag inte behöver vänta så länge bara 😅 

Efter besöket var det bara att åka hem där mamma väntade. Då blev det fika och en massa prat. Och vi bestämde oss för att äta lunch ute så vi åkte till Himmelsby och åt gårdsbuffé🥦 Efter det så åkte vi hem igen där det blev ännu mer prat innan mamma åkte hem. Det var jättekul att få besök, och jag är ganska så säker på att det var sista gången jag träffade henne innan bebisen kommer 👶 
När Joakim kom hem åkte vi och veckohandlade. Det blir svårare och svårare att planera mat för veckorna nu för vi inte vet hur mycket vi kommer vara hemma. Vi vill ju inte köpa på oss massor som hinner bli dåligt för att vi inte är hemma. Vi köpte till och med ett paket blöjor igår för att börja bunkra upp lite 🙈 så vi inte måste åka och köpa det efter två dagar hemma. 
Idag har jag bara tänkt att fixa lite små saker här hemma, om jag kommer till skott. Nu under morgonen har jag haft ont i mage och rygg som kommer och går. Jag och Joakim hade sagt att bebisen iallafall skulle stanna inne t.o.m. den 11:e eftersom Joakim skulle på utbildning med jobbet då. Så nu är det fritt fram för den att komma, och visst vore det lite kul om den gjorde det?🤗
Jag har iallafall fått i mig frukost efter en lång stund.

Under graviditeten så har jag verkligen fastnat för smoothies för att det är lätt att äta och man får i sig en massa nyttigheter🍌🥝🍓

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: