En liten uppdatering från förlossningen

Nu har vi varit inlagda på förlossningen sedan 14.15 med regelbundna värkar. Allt ser fint ut, pyret håller full rulle där inne och min bästa vän just nu är TENS-apparaten. Så jag får hela tiden små elstötar i ryggen och när väl värkarna kommer så drar vi ordentligt för att lindra smärtan i ryggen👌 Jag var även fått kvaddlar på magen, visst lindrar det men det var inte värt dem sticken! 

Jag har inte öppnat mig så mycket än, typ 4 cm. Men jag har tydligen ett väldigt bra tryck i mina värkar så de är säkra på att bebis kommer komma, det är bara en tidsfråga 😂 
Och när Joakim ätit klart så ska vi ge oss på gåbordet för att se om det sätter fart på det! </div

3 thoughts on “En liten uppdatering från förlossningen

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: