4 veckor gammal

Igår var det besök på bvc för kontroll samt en månads läkarbesök. Melissa växer så det knackar, nu ligger vikten på 3807gram. Längden kan vi ju inte mäta som sagt, men det känns att hon blir längre också. Läkaren tyckte att Melissa såg jättefin ut, och allt såg ut och kändes som det skulle. Sköterskan blev förvånad över hur stark hon är i nacken, då hon redan kan hålla huvudet uppe en längre stund🙂
Idag är det onsdag vilket är likamed bad på ortopeden. Nästa gång får vi byta till en större skena. Det har redan gått 2 veckor med skenan, så det är bara 4 veckor kvar. Tiden går väldigt fort. Och apropå det så är det helt otroligt att vår lilla dotter redan är 4 veckor gammal. Nu börjar jag kunna planera att göra lite mer saker nu när hon är lite större. Nästa vecka så ska jag åka ner till Tenhult med henne för att hälsa på en vän, vi ska testa öppna förskolan framöver och även börja umgås lite mer med andra mammor som är hemma med sina barn i området. Vilket jag ser väldigt mycket fram emot då det kan bli lite segt att bara vara hemma om dagarna. Och det kommer vara bra för henne med lite mer stimulering än den hon får här hemma. 
 
Vi börjar närma oss min och Joakims bröllopsdag, och vi försöker komma på vad vi ska göra. Vi har fått erbjudande om barnvakt men vi vet inte än om det behövs eftersom vi inte vet vad vi vill göra. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: