Fullt upp i helgen

Det blev inget blogginlägg under helgen. Vi har haft fullt upp här hemma så det har inte funnits tid/ork att skriva. I lördags bestämde vi oss för att utforska en ny runda, vilket ledde till en lång promenad på lite över 8 km. Jag som inte har gått så långt på över ett halvår kände av det efteråt kan man säga 😂 Efter det passade Joakim på att kränga av däck och byta däck på kärran. Jag fick underhålla vår lilla dotter under tiden, som verkar ha kommit in i en period då hon är väldigt kinkig och inte gillar när man lägger ned henne.
Igår var mina föräldrar, min farmor och hennes sambo här och hälsade på. Det är första gången min farmor träffade Melissa. Som vanligt när någon hälsar på numera så är hon i fokus. Joakim fick också visa ritningarna till sin cnc-fräs, vilket han att förstås var väldigt lycklig över.
Igår kändes det som första gången på länge som jag var pigg hela dagen, och vi fick mycket gjort. Vi gick upp strax innan 8, vi hann både äta frukost, baka kladdkaka, mata Melissa och städa undan innan klockan 10 när vi fick vårt besök, när de åkt vid 14 så var det bara att mata Melissa igen och sen ge sig iväg till plantagen. Vi har nämligen bestämt oss för att odla kryddor i vår slänt på baksidan, vilket innebär att det blir närmare 45 kvadratmeter kryddland. Mer om det kommer i ett annat inlägg senare. 
Så fina saker Melissa fick av gammelfarmor och hennes sambo❤️
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: