Hörseltest check✅

Idag var det hörseltest som stod på schemat för mig och Melissa. Och det gick mycket smidigare än vad jag hade trott. Det tog bara några minuter sen var det klart. Vi var klara innan vår besökstid började, vilket är väldigt ovanligt när det gäller sjukvården. Sköterskan satte in som en liten hörselsnäcka i örat på henne som gav ifrån sig ett klickljud och sedan mätte responsen i håren i öronen som registerar ljud. Hörsel på båda öronen blev godkända, vilket är skönt🙂 Det räcker med skenan, vi behöver inte ha något mer krångel än den. 
Annars har dagen flytit på bra. Jag har fixat lite bankärenden, invigt bärselen med Melissa, fixat tvätt och tagit en promenad. 
Jag har börjat att amma igen! Igårkväll hittade jag och Melissa en position som fungerar bra att amma i för oss båda. Jag har saknat amningen eftersom det är väldigt mysigt, så det är skönt att vi har hittat något som funkar för oss. Vi kommer fortfarande köra på en del ersättning, men om jag kan amma lite då och då så är det bättre än inget. Det kommer säkert att ta lite tid för mjölkproduktionen att komma igång ordentligt igen. Men idag har hon ammat två gånger hittills så det är på gång iallafall. 
Imorgon har vi en helt ledig dag, utan några speciella planer. Visst har jag lite planer på vad jag kanske känner för att göra. Eventuellt blir det en upptäcksrunda med barnvagnen för att hitta en ny runda som man kan gå. När man bor som vi gör så finns det ju inte så många rundor man kan gå utan det är mer att få gå tillbaka samma väg som man kom. 

2 thoughts on “Hörseltest check✅

Add yours

  1. Hej vad skönt att allt rullar på. Om du vill så kan jag vissa Några rundor som man kan gå med vagn. Mvh johanna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: