Ortopedbad och bcc

Idag var det dags för första badet hos ortopeden. Efter lite strul innan vi kom iväg så gick det bra att åka själv med henne. Melissa älskade att få vara i vattnet och om hon hade fått bestämma hade hon nog velat vara där i resten av dagen. Sköterskan blev förvånad över hur stark Melissa är. Vi kommer snart behöva byta till en större skena för att den som hon har nu kommer snart inte kunna hålla emot när hon trycker med benen. Besöket gick mycket snabbare än vad jag trodde att det skulle göra. Så då passade hon och jag på att gå till mitt jobb och hälsa på en snabbis innan det var dags att åka till bvc. Vad förvånade de blev av att se oss, och de kunde knappt släppa blicken från Melissa. Men vem kan det?❤️ Kliniken hade även köpt en söt kanin till Melissa🐰 Det var riktigt snällt av dem, och den kommer nog hon uppskatta sen när hon är lite större. 
På bvc gick besöket också ganska så snabbt. Melissa väger nu 3640gram så hon växer på bra. Sköterskan kunde inte mäta hennes längd eftersom hon ligger i skenan så det blir spännande att se hur lång hon är efter de här sex veckorna i skenan. Nu har vi fått tiden till ortopedläkaren 6 maj och förhoppningsvis så tar de bort hennes skena då och säger att allt ser bra ut. 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: