Planer inför veckan

Då var det dags för en ny vecka. Gårdagen spenderades bara hemma för min del, förutom en promenad med Melissa. Det blev inte så mycket sömn mellan söndag och måndag så det var mest bara att ta det lugnt för min del. Joakim vaknar knappt när Melissa skriker på nätterna, inte om han inte sagt att han ska hjälpa till den natten. Tänk om man kunde stänga av så smidigt som han kan. I natt däremot så vaknade hon bara en gång för att äta, och det var inte förens vid fyra! Så både jag och Joakim fick sova gott. Så idag har det varit lite mer fart här hemma. Promenad, tvätta Melissa, klädprovning då jag måste se vilket kläder som fungerar att ha över skenan, göra matlådor och till och med träna lite(!). Jag börjar träna lite smått nu för att komma iform och för att känna av lite hur mycket jag orkar. Min kropp känns pigg men jag blir snabbt trött, så järnvärdet är nog fortfarande ganska så lågt… så jag börjar lite lätt för att inte ta ut mig för mycket under tiden som järnvärdet byggs upp igen. 
Resten av veckan så känns det som att det blir fullt upp för min del. 
Imorgon ska Melissa till ortopeden för att badas, och efter det är det vidare till BVC. Så imorgon blir det många timmar hemifrån. Jag har inte behövt åka själv med Melissa tidigare så vi får se hur det går. På fredag är det tillbaka till sjukhuset igen för ett hörseltest för Melissa. Tänk att det ska bli så många sjukhusbesök för någon så liten! Men det är bra att det finns kontroller, men man var inte riktig beredd på alla kontroller som kommer efter att hon fötts. På söndag så kommer mina föräldrar hit tillsammans med min farmor och hennes sambo så att dem kan hälsa på Melissa. 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d