Liten uppdatering

De senaste dagarna har det inte hänt så mycket här hemma. Jag och Melissa kommer mer och mer in i rutiner. Det blir minst en promenad varje dag, vilket jag uppskattar väldigt mycket☀️ Melissa äter mer och det känns som hon är vaken mer allt eftersom dagarna går. Hon bryr sig inte om skenan, förutom när hon försöker lyfta huvudet och kommer emot. 

Joakim har nu ritat klart sin cnc-fräs som han tänker bygga, någon som är förvånad? Kalkylen på vad den kommer kosta är inte lika rolig🙈
Jag har nu skickat in min bok till ett förlag, lite skrämmande faktiskt. Så om 2-3 månader får jag svar. Jag utgår från att få ett nej men man måste ju chansa, eller hur?
Denna helgen hade vi inga planer alls vilket var skönt så det varit något varje helg sen vi kom hem från BB. Så Joakim har fixat iordning i trädgården, grävt ner elrören och sågat armeringsnäten så vi kan slänga dem. Fast det visade sig att han som grävde vår tomt ville ha dem så vi behöver inte åka och slänga dem. 
Jag lovade för några veckor sedan en bild på fågelmobilen som Joakim gjort, så här kommer den. Den är kanske inte den vackraste lösningen på upphängning men den funkar❤

</div

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: