Första dagen själv hemma

Så idag var dags för Joakim att åka tillbaka till jobbet, vilket innebar att det var första dagen ensam hemma med Melissa. Vi har klarar oss alldeles utmärkt, tagit saker i vårt eget tempo, tagit en långpromenad med barnvagnen och Melissa lyckades spy ner mig totalt. Vi fick besök från BVC idag och det kändes jättebra. Den distriktssköterskan som vi ska ha de närmsta 5 åren var jättetrevlig och lätt att prata med. Vi fick mycket information om vad som kommer hända framöver, öppna förskolan, föräldraträffar, skötselråd och en bok. Melissa har gått upp i vikt som hon ska och sköterskan tyckte hon var jättefin ❤  

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: