Glad 🐣

Vilken hĂ€rlig pĂ„sk vi fĂ„r i Ă„r. Solen lyser och det Ă€r varmt ute ☀ IgĂ„r var vi nere i Tenhult och firade pĂ„sk med mina förĂ€ldrar, syskon med respektive och min morfar med sambo. Det var första gĂ„ngen min ena bror och morfar trĂ€ffade Melissa. Det gick jĂ€ttebra och hon höll sig pĂ„ gott humör nĂ€stan hela tiden. Melissa fick bĂ„de klĂ€der, leksaker och böcker. SĂ„ nu har bokhyllan i hennes rum börjat fyllas pĂ„, och jag kommer framöver att fylla den rĂ€tt bra sjĂ€lv😂 Jag lĂ€ngtar verkligen efter att hon ska fĂ„ komma ur sin skena sĂ„ hon kan börja ha en del av de söta klĂ€nningar som hon har fĂ„tt. 
Idag har vi bara varit hemma och fixat, tagit en lÄngpromenad i solen, njutit av det fina vÀdret, vattnat grÀsmattan, Joakim har svetsat och krÀngt dÀck. KÀnslan av dagen har varit sÄ hÀrlig. Det kÀnns som att det var varit semester. 
Imorgon ska vi nog plantera ut vĂ„ra jordgubbsplantor och njuta av vĂ€dret â˜€ïžđŸ˜
 
Glad pÄsk!! 

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: