Nu har trädgårdsarbetet börjat!

Idag var det trädgårdsarbete som stod på schemat🌱 Joakim vattnade gräsmattan medan jag planterade ut våra jordgubbsplantor som redan har börjat blomma🌸 Vi har även sått sallad, morötter och palsternacka i våra pallkragar. Självklart har vi sparat lite plats till våra purjolökar som växer för fullt inomhus just nu. Hoppas att vi får något utav vår odling sen bara😊 Jag har även tagit bort gräset kring äppelträdet och lagt täckbark istället.Melissa låg och sov i vagnen under hela tiden så det gick rätt snabbt när man fick jobba ostört. Så nu har vi börjar komma igång mer med trädgården. Vi behöver vänta ett tag till innan vi planterar ut i slänten så att våra kryddplantor blir lite större men det är på gång! Det är så härligt att ha en trädgård att fixa i, speciellt i detta underbara väder☀️ Jag kom och tänka på det tidigare idag att det här är första gången vi faktiskt har vår egna trädgård att fixa i och det känns så bra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: