TrĂ€ningsdagsđŸ’Ș

Nu Ă€r det dags för nya tag! Det har gĂ„tt snart 6 veckor sedan förlossningen, och det kĂ€nns som att kroppen har Ă„terhĂ€mtat sig bra. SĂ„ nu kan jag Ă€ntligen börja trĂ€na igen efter bĂ„de husbygge och graviditet. Jag har en del kilon att gĂ„ ner nu, men jag har ju gĂ„tt ner över 30 kg tidigare sĂ„ dessa 15 kg borde inte vara nĂ„gra problem. Idag var jag ute pĂ„ min första löptur pĂ„ flera mĂ„nader! Det mĂ€rks att konditionen inte Ă€r pĂ„ topp😅 men det blev 3 km. Men med minst 2 löpturer i veckan sĂ„ ska nog det ordna till sig ocksĂ„. Det tillsammans med styrketrĂ€ning, promenader och nyttigare mat kommer nog göra susen. Det hoppas jag verkligen för det Ă€r typ inga av mina shorts passar just nu, och jag vill inte behöver köpa nya klĂ€der bara för det. Gymkort har jag inte bestĂ€mt mig för Ă€n, men det kommer nog nĂ€r jag har bestĂ€mt mig för vilket gym jag vill trĂ€na pĂ„. Det ska bli vĂ€ldigt skönt att fĂ„ tillbaka min kropp igen.

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: