Fullspäckad onsdag

Idag har det varit full rulle hela dagen för min och Melissas del. Efter frukost och alla morgonbestyr så begav vi oss till I-huset för att handla solhatt till Melissa och en bröllopspresent till Joakim❤ det blev lite mer än bara en solhatt till Melissa men vad gör det😅 efter det så åkte vi till mitt jobb och hälsade på innan det var dags för bad på ortopeden. Det var det näst sista badet innan skenan ska tas bort, tänk vad snabbt tiden har gått! Väl hemma sen vid närmare halv tre så var det väldigt gott med mat kan jag säga😅 det är lätt att glömma bort och äta när det är någon annan som tar upp ens tid. När Joakim kommit hem så blev det en promenad och även styrketräning för min del.

Imorgon blir det också en fullspäckad dag med bvc-besök, bebisfika och föreläsning om träning efter förlossning/graviditet. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: