Bvc och mammamage

Idag var det att gå upp tidigt för att hinna med allt innan bvc besöket kl. 9.30. Hon väger nu hela 4380gram! Hon har lite skorv i hårbotten just nu, men det är inget vi behöver göra något åt. Hennes huvud är lite ojämnt eftersom hon gärna ligger och tittar åt höger så det blir mycket tryck på den sidan. Så nu ska vi försöka avlasta den sidan när hon ligger på rygg. Inte helt lätt, men vi gör så gott det går. Vi passade även på att se oss omkring på öppna förskolan i lambohov. Riktigt mysigt ställe med härliga anställda. Det blir helt klart att komma tillbaka dit sen när Melissa är lite större så hon får lite mer utbyte av att vara där.  Efter det var det fika hos Elin tillsammans med hennes lilla Olov på snart 4 veckor😍 och Ebba som ska ha barn i juli. Vid 13 var vi på så kallat MummyTummy dag. Det var föreläsningar om mammamagen och hur man ska träna den. Väldigt intressant! De gick även runt och kände på våra magar för att se hur pass bra magmusklerna gått tillbaka efter förlossningen, hur bra man kunde knipa bäckenbottenmusklerna och aktivera dem inre magmusklerna. Vi fick även tips på hur man ska aktivera de inre magmusklerna vilket är fokus nu i början 💪 Melissa skötte sig galant under dr timmarna vi var där. Hon var vaken hela tiden men nöjde sig med att man pratade och lekte med henne. Det är inte förens nu vid 19.30 som hon somnat så det var många vakna timmar idag👶 Så då passar jag på att avnjuta lite vindruvor och jordgubbar i lugn och ro🍓🍇 det är mitt substitut mot godis just nu (inte mig emot), Joakim får stå för godisätandet.  

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d