Trädgårdsprojektet fortsätter

Arbetet med trädgården fortsätter. Jag har hunnit plantera en krusbärsbuske, dill och gräslök i slänten. Snart är basilikan tillräckligt uppvuxen för att kunna planteras ut också. Purjolöken här inne växer för fullt, och vi kommer nog ha svårt att hitta plats att plantera ut alla sedan när de är tillräckligt stora. Så vi får hitta på något. Våra jordgubbar har redan börjat komma, och vår sallad har börjat komma upp också. Igår var vi och köpte slang till vårt bevattningssystem som vi sedan grävde ner i trädgården. Vi passade även på att gräva bort gräset runt våra vinbärsbuskar och fyllde på med bark. Kanske inte det sättet många vill spendera sin bröllopsdag, men det var riktigt mysigt att hjälpas åt i trädgården. Och vi spenderade inte hela dagen i trädgården. Vi åt lunch vid Brunneby gårdsbutik och passade på att handla lite i gårdsbutiken. 
 
 

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: