Sköna maj

Fast idag har det inte varit så skönt. Cirka 13 grader, regn och blåst, ingen höjdare direkt. Ändå har jag och Melissa tagit oss ut på promenad två gånger under dagen. Annars har vi mest bara varit inne och tagit det lugnt idag. Visst, Melissa har spenderat ganska mycket tid i sitt nya babygym. Tänk att en grön fisk kan vara så intressant 😂
Igår var det första maj som alla säkert vet. För oss var det starten på projekt altanbygge. Det har faktiskt gått riktigt snabbt. I måndags beställde Joakim vikret, det kom på tisdagen och igår byggdes hela stommen. Jag kan inte ta åt mig någon ära för den, då det bara var Joakim som byggde. Jag hade Melissa/mat/disk tjänst istället. Tro mig, det tar också tid. 
 
Vi(läs Joakim) kommer börja lägga trall i helgen. Vi får se om vi hinner börja på lördagen eller inte. Vi har nämligen planer på att åka och titta på en bil i Jönköping då. Apropå det så har vi gått ifrån att köpa volvo nu. Nu har vi siktet inställt på en Mercedes. Men det kanske ändrar sig igen, vem vet. 
Imorgon ska det vara lite bättre väder än idag. Så om Melissa tillåter så ska jag försöka plantera ut alla våra basilika och persiljaplantor. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: