Äntligen är skenan borta

Idag var det dagen som vi har väntat på. Melissa blev av med skenan 🙌 Ortopedläkaren kände på hennes höfter och han tyckte att de kändes bra. Han tyckte till och med att de var så bra att han inte kunnat tro om hon behandlats för sina höfter om han inte visste om det. Så det är ett gott tecken. Vi får se vad som sägs sedan efter röntgenkontrollen vid 6 månaders ålder. En sak är säker iallafall, hon känns betyligt mindre nu😂 Och så mycket mysigare att mysa med nu när hon inte har en skena ivägen. Så lycklig är hon nu att skenan är borta iallafall. 
Visst kan man inte göra annat än att älska denna gullunge💜 
 
Liten uppdatering om helgen. Vi har inte planterat ut något i slänten pga. att det skulle bli för kallt på natten mellan lördag och söndag. I lördags var vi och tittade på en Mercedes och provkörde. Och vi har kommit fram till att vi hellre vill ha en Mercedes än en Volvo i nuläget. Nu gäller det bara att hitta en i rätt prisklass. Det känns som att vi kommer få gå upp några tusenlappar till för att få det vi vill ha. Men vi räknar också med att ha bilen i 10 år så vi ska ju få det vi vill ha. När vi var och provkörde så fick Melissa spendera tid med sin farmor och farfar. Så det var första gången Melissa hade barnvakt och jag var utan henne sedan hon föddes. VIlket kändes väldigt konstigt. Men det gick ändå bra att vara borta de två timmarna😂 
Altanbygget fortlöper och förhoppningsvis så blir den klar i helgen. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: