8:e maj

Dagen börjar med fullt ös här hemma för min del. Jag fixade bilderna från gårdagens bebisfotografering samtidigt som jag åt frukost. Det blev en hel del bra bilder på deras lilla tjej, som också heter Melissa! Vi som tänkte att vi tog ett ovanligt namn till vår dotter😅 Så deras bilder är skickade och utifrån det lilla smakprov jag gav dem så verkade se nöjda👍 Jag passade även på att ta lite bilder på vår egna Melissa 

Det är mycket roligare att ta kort på henne nu när skenan är borta.
Vi har hållt tempot uppe och hunnit fixa Melissa inför dagen, matat, tagit en morgonpromenad, tagit ut källsorteringen i garaget, vattnat i pallkragarna och slänten. Tyvärr verkar det som att de kalla nätterna har tagit ganska hårt på vår gräslök. Men den verkar fortfarande leva, vi får hoppas att den fortsätter med det🤞Men jordgubbarna lever fortfarande så vi kan nog ha jordgubbar innan midsommar🍓 
Om cirka 2 timmar kommer Elin och Olov hit för fika och bebismys. Och ikväll så är det bad för Melissa här hemma igen. Så ser dagens planer ut och jag tror vi kan hålla oss sysselsatta idag med 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: