🌸🌱

Igår fick vi äntligen bada Melissa hemma igen! Det var riktigt mysigt och helt annorlunda mot att göra det hos ortopeden. Nu njöt hon av att bada medan hos ortopeden skrek hon mest hela tiden. Jag tror inte att hon gillade att någon höll fast hennes ben för hon sprattlade på ordentligt i vattnet igår😂

De föräldrarna jag fotade åt i tisdags blev jättenöjda med bilderna, vilket innebär att jag också är nöjd! Så här kommer en av mina favoriter på deras lilla prinsessa🌸

Jag har kommit på nu att det är bättre att jag skriver blogginlägg på morgonen istället för på kvällen. Melissa ligger ofta och sover en stund till efter Joakim har matat henne innan han åker till jobbet. Vilket innebär att jag kan äta frukost i lugn och ro (i de flesta fallen) och då passar jag även på att skriva. Kvällen är oftast inte lika smidig eftersom jag vill umgås med min familj och det är oftast något annat som ska fixas också. 
Idag är det promenad med en granne, städning och utplantering av några av kryddorna(om vädret och Melissa tillåter) som står på schemat🌱☀️
Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.