đŸŒžđŸŒ±

IgĂ„r fick vi Ă€ntligen bada Melissa hemma igen! Det var riktigt mysigt och helt annorlunda mot att göra det hos ortopeden. Nu njöt hon av att bada medan hos ortopeden skrek hon mest hela tiden. Jag tror inte att hon gillade att nĂ„gon höll fast hennes ben för hon sprattlade pĂ„ ordentligt i vattnet igĂ„r😂

De förĂ€ldrarna jag fotade Ă„t i tisdags blev jĂ€ttenöjda med bilderna, vilket innebĂ€r att jag ocksĂ„ Ă€r nöjd! SĂ„ hĂ€r kommer en av mina favoriter pĂ„ deras lilla prinsessa🌾

Jag har kommit pĂ„ nu att det Ă€r bĂ€ttre att jag skriver blogginlĂ€gg pĂ„ morgonen istĂ€llet för pĂ„ kvĂ€llen. Melissa ligger ofta och sover en stund till efter Joakim har matat henne innan han Ă„ker till jobbet. Vilket innebĂ€r att jag kan Ă€ta frukost i lugn och ro (i de flesta fallen) och dĂ„ passar jag Ă€ven pĂ„ att skriva. KvĂ€llen Ă€r oftast inte lika smidig eftersom jag vill umgĂ„s med min familj och det Ă€r oftast nĂ„got annat som ska fixas ocksĂ„. 
Idag Ă€r det promenad med en granne, stĂ€dning och utplantering av nĂ„gra av kryddorna(om vĂ€dret och Melissa tillĂ„ter) som stĂ„r pĂ„ schematđŸŒ±â˜€ïž

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: