Altanbygget är klart!

Igår var det en otroligt härlig dag. Efter frukost tog jag och Melissa en långpromenad i det härliga vädret, vi (jag) matade till och med lite kalvar längs vägen. Under promenad kunde jag inte annat än att längta till att bo på landet. Visst trivs vi bra där vi bor men min och Joakims dröm om en minigård finns alltid där. Under tiden som vi var borta så fortsatte Joakim med altanbygget, så på eftermiddagen kunde vi inviga den med glass och hallon🙌 Den blev till och med bättre än vad vi tänkt. 
Vi väntar kanske med att bygga vår uteplats på kullen till nästa år. Men jag kan inte lova något. Det kan likaväl dra igång en helg framöver när vi känner för det. 
 Efter den obligatoriska familepromenaden fick Joakim ha Melissa med sig i garaget medan jag planterade lite i slänten. Så nu är all vår dragon och lavendel planterade. Och Joakim fick äntligen lite nytta av sin svarv när han skulle fixa ett hjul åt en grannes kök. Så nu kan jag inte längre säga att han inte har användning av den… 
Idag kommer Melissas mormor och morfar hit, och då ska vi grilla för första gången på vår nya altan. Tyvärr är nog inte vädret tillräckligt bra för att vi ska kunna sitta ute och äta, men fika ute ska nog kunna gå om det är hyfsat vindstilla.  

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: