Fotokurs och photoshop

Igår kom som sagt mina föräldrar på besök, vilket var väldigt trevligt. Dock var det alldeles för kallt för att sitta ute och äta. Men de godkände vår altan iallafall, men vem skulle inte göra det med tanke på hur fin den är. Men vi fick ändå en del gjort igår trots att vi hade gäster nästan hela dagen. Joakim klippte gräset och la ut både vår stora ställning och däckmaskiner för försäljning och vi har redan fått spekulanter på båda. Jag trodde det skulle ta betydligt längre tid en så, men det är ju skönt att det går snabbt. Jag hittade ett jobb som nog skulle passa mig som handen i handsken på NFC (Nationellt forensiskt centrum). Men jag kan inte söka det nu eftersom jag ska vara föräldraledig fram till mars nästa år. Så nu kan jag istället fokusera på att göra mig till en bättre kandidat för ett sådant jobb i framtiden, för de kommer säkert behöva folk igen. Så vips så hade jag anmält mig till en fotokurs som startar 25 maj och skaffat photoshop. Photoshop har jag velat ha länge, men nu tog jag äntligen tag i och skaffade det. Jag tycker faktiskt att jag också kan unna mig lite ibland. Jag har även börjat inse att jag är nog lika impulsiv som min kära man är. Vi båda är sånna att vi vill göra något så vill vi göra det nu, det här med att vänta är inte vår starka sida. Men nu kommer jag hålla mig sysselsatt ett tag med kursen och att lära mig photoshop ordentligt. Jag är redan helt fast i det och behöver påminna mig själv att göra lite annat ibland. 
 
Här kommer en bild som jag har hållt på med lite under förmiddagen. Ni får gärna säga vad ni tycker!
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d