Planer inför veckan

Vilket väder det har varit de senaste dagarna☀️ helt underbart faktiskt. Jag och Melissa har jobbat på att plantera ut i trädgården. Slänten är inte den lättaste att planera i men det går ändå bra. Så nu har ännu en sort basilika hamnat i slänten och purjolöken har börjat hamna i krukor utomhus. Det är fortfarande en hel del purjolök kvar som ska planteras ut i pallkragen. Jag hade aldrig kunnat tro att så många av fröna skulle ta sig. 
Målet är att plantera ut alla växterna denna veckan medan det är bra väder. Jag har testat när det är blött ute men det fungerar inte så bra då man bara glider i slänten. Vi planerar även att åka och köpa lite mer perenner som jag kan plantera ut. 
Melissas kläder inför begravningen på torsdag har kommit och de kommer nog bli jättebra för det verkar som det kommer kunna vara ganska så varmt på torsdag. 
För övrig så är den fotokursen jag skulle gå på lördag inställd, så det blir ingen resa till Örebro för min del. Så istället kan jag gå på tjejkvällen på fredag med grannarna. 
Och på söndag är det morsdag, tänk vad tiden går fort och det är min första morsdag som mamma. Hur konstigt är inte det? 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: