Summering av de senaste dagarna

I torsdags var det begravning för Joakims mormor i Rogberga kyrka utanför Jönköping. Det var en väldigt fin begravning med fin cermoni i kyrkan, god mat och gott sällskap. Det var ett fin avsked. 
Melissa skötte sig bra i kyrkan och det var väldigt skönt att ha med henne för det lättade upp stämningen lite, iallafall för min del. Efter begravningen tog vi det lugnt resten av kvällen och bara njöt av att vara med varandra. 
I går hade jag tänkt att plantera men precis när vi äntligen skulle ta oss ut efter en lite omständig förmiddag så började det regna. Så det fick bli en innedag för mig och Melissa med tvätt, matlagning, läsning och mys. Inte helt fel det heller faktiskt. På kvällen var jag på tjejkväll med några av grannarna. Det är så kul att det funkar att träffas så, och det krävs inte så himla mycket. Så Joakim fick ha Melissa själv under kvällen. Inte för att han hade några problem med det, men jag tror att det är bra för de båda att de får vara själva med varandra lite då och då. Det blir nog lätt att jag gör det mesta med Melissa annars eftersom jag är hemma med henne hela dagarna. De höll sig ute i garaget så Joakim kunde jobba med sin fräs. Båda sov så gott sen när jag kom hem vid strax efter midnatt. 
Idag däremot har det varit full rulle sedan vi gick upp vid 8:30. Det var frukost, mata Melissa, promenad med en granne och deras lilla dotter som är 4 dagar gammal medan Joakim var ute och sprang med hennes man, efter det kom en och hämtade däckmaskinerna så vi blev av med dem från garaget och några tusenlappar rikare. Under tiden som Joakim hjälpte till att lasta dem så planterade jag ut resten av våra purjolökar. Vi har nog odlat lite för många, men det är för sent att ångra sig nu. Så purjolök kommer vi ha gott om i höst. 
Nu är det bara citronmelissen och oreganon som ska ut, men det får bli en annan dag. Efter lunchen gav jag mig ut och sprang en runda medan Joakim städade huset. Nu är det gräsklippning för Joakims del och jag har lek/mattjänst för Melissa. 
 
Imorgon bär det av till Barnarp för morsdagsfirande hos Joakims föräldrar och vi plockar upp min mamma sedan som följer med till Linköping. Hon, jag och Melissa ska ha en heldag ihop på måndag. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: