Ny vecka med massor att göra

I söndags var det en riktigt bra morsdag. Jag fick blommor och polly av min kära man och dotter. Vi åkte ner till Jönköping och firade med Joakims familj, och sedan åkte vi vidare till mina föräldrar. Vi firade med dem lite snabbt också och sedan följde min mamma med upp. 
I går var det en heldag med min mamma som började med mysfrukost, promenad i småregn, lunch och sedan shopping. Så mysigt, och det är så smidigt att ha med Melissa. Det är knappt man märker av henne ibland. Sådana dagar kommer det nog bli en hel del framöver nu när jag är mammaledig. 
Idag började jag med styrketräning medan Melissa fortfarande sov, sedan dusch, frukost, promenad och sedan bar det av till kvinnohälsan för uppföljningskontroll för min del. Allt såg bra ut, blodtrycket och blodvärdet var bra. Jag har tydligen läkt jättebra då hon inte kunde se någon tendens alls att jag var sydd. Så det är skönt att höra. 
Efter besöket där passade vi på att besöka mitt jobb. Vi fick till och med en present från mina kollegor på Nucke, så snällt av dem ❤️ Som vanligt så skötte Melissa sig utmärkt och blev i fokus hela tiden. Väl hemma så har jag hunnit fixa vår kompost, vårt lock blåste iväg i söndags och en granne har hittat det så nu sitter det på igen. Blommorna jag fick i morsdagspresent är planterade. 
Imorgon är det dags för BVC besök igen och denna gång blir det vaccination också. Vi får väl se hur väl hon håller humöret då. 
Sedan är det långhelg med plantering av resten våra kryddor, fotografering, promenader och massa bebismys. 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d