Bvc besök och trädgårsdfix

Igår var det bvc besök för Melissa. Hon var hela 55cm lång och vägde 5505 gram, det var många femmor att hålla koll på 😂 Hon blev vaccinerad, vilket inte var riktigt lika kul för henne. Men både sprutorna gick bra, och hon skrek inte så hemskt mycket ändå. Resten av dagen var hon lite kinkig men det var ju inte så konstigt. Hon blev lite tröttare av vaccinet och fick förmodligen lite lätt feber men idag är hon som vanligt igen. 
Igår så körde vi på med ett trädgårdsrace när Joakim hem från jobbet. Han monterade upp vår droppslang i slänten och programmerade vår vattentimer. Jag planterade ut citronmelissen, orgeganon och dragonen som var kvar. Så nu är allt utplanterat i slänten. Dock verkar det som vår citronbasilika har tagit en del stryk, vi får se om de överlever. 
Idag har jag börjat plocka undan lite här hemma, och har nu röjt bort allting som vi har haft till vår odling inne. Så skönt att få lite mer ordning på det hela. Vi upptäckte igår att vi har ett helt hav av liljekonvaljer bakom huset så nu har några av dem får komma in och liva upp det lite inne i huset. Joakim håller på för fullt ute i garaget med sin fräs och jag har redan hunnit varit ute och fotat lite. Så jag kommer nog kunna hålla mig sysselsatt tills Melissa vaknar igen. 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: