Senaste dagarna

Nu har det varit tyst härifrån på ett tag igen. Långhelgen var bra, inte riktigt så som jag tänkt från början. Jag var förkyld hela helgen så det blev inte så mycket gjort som jag hade önskat. Men vi har umgåtts mycket som familj, Joakim har fortsatt att bygga på sin cnc-fräs och i söndags kom mina föräldrar, min ena bror och hans svärmor hit på besök. Väldigt trevligt och vi kunde till och med sitta ute på altanen och äta. 

Igår ringde jag och bokade datum för Melissas dop, det blir den 10 augusti. Så nu är vi lite att planera😊 Jag ska försöka skicka ut inbjudningarna denna veckan. 
Vi har inte riktigt vant oss vid värmen än, så för Melissas del håller vi oss mest inne under de varmaste timmarna på dagen men vi har ändå kunnat gå på promenader och rensar ogräs i pallkragarna. Våra morötter har börjat komma nu och salladen mår hur bra som helst 🥕

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: