varmt, varmt

Nu har det varit många varma dagar, och jag vill egentligen inte klaga men det hade gärna fått vara lite svalare och komma lite mer regn. Varken jag eller Melissa trivs så bra i värmen just nu. Igår gick vi den långa rundan på 8 km på förmiddagen. Vi började gå vid nio för att hinna gå innan det blev alldeles för varmt. Efter halva vägen var vi helt genomsvetta. Tur att jag hade packat ned en vattenflaska i barnvagnen, men den räckte inte så långt. När vi väl kom hem var det glass i skuggan som gällde. Och på eftermiddagen åskade det i två timmar, så välbehövligt och luften var så skön efteråt. Kvällspromenaden var helt underbar. Vi har det iallafall ganska svalt inne som tur är, men vi funderar på att sätta in ett kylsystem i höst om det blir alldeles för varmt denna sommaren också. 

Jag bestämde mig för att gå upp tidigt idag och ta en springtur innan Joakim och Melissa gick upp. Det blev ett svettigt varv i spåret, och jag intalar mig själv att värmen hade en del med det att göra och det inte är bara min urusla kondition efter graviditeten. Annars har jag hållt mig mest inomhus idag och gjort rabarberkompott och vaniljkräm till kvällens efterrätt. Det blev även en omgång maränger av äggvitorna. Man vill ju inte slänga något i onödan👌 ikväll kommer ett grannpar över och grillar, och förhoppningsvis är luften lite svalare då.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: