Kratta, kratta, kratta

Vi började dagen med att hjälpa till att kratta ut flis i spåret i skogen. Eller det var snarare jag som krattade och Joakim hade Melissa och katt ansvar. Jag vet vad ni tänker, och ja, katterna följde med oss bort till elljusspåret. Det var kul att träffa andra i Nykils aktivitetsförening, och eftersom vi använder spåret så mycket så var det en självklarhet att hjälpa till. Väl hemma vid kvart i 12 så blev det spenatsoppa, passade perfekt efter att vi varit ute hela förmiddagen. Sedan på eftermiddagen blev det fix här hemma medan regnet öste ner. Och när regnet väl stillat sig gick vi tillbaka till spåret för att hämta katterna. Det är så smidigt om de försvinner när vi är ute och går med dem, för det är bara att gå till det stället man tappade dem och ropa ett par gånger så kommer dem. 

Nu på kvällen tittar vi på en dokumentär om mat och hälsa. Så bra är den! Men det är skrämmande vad folk stoppar i sig. Joakim och jag kör en spenatutmaning just nu där vi ska äta 2,5kg spenat i veckan tillsammans🌱

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: