kickstart

Måndag morgon kickstartades med lite styrketräning innan frukost medan Melissa fortfarande sov. Jag försöker få till det några gånger i veckan så det är lika bra att få det gjort på morgonen för då kan man inte skylla på något annat. Idag har vi även tagit 4 promenader, rensat ogräs (det växer som bara den), jag har planerat lite vad jag ska baka under veckan och med tanke på att det ska regna hela dagen imorgon så blir det nog en bakdag.

Jag tror att den dokumentären vi såg igår verkligen tog på oss för idag när vi handlade var vi väldigt noga med att kolla på innehållsförteckningarna och jämföra olika produkter. Dokumentären heter “The Magic Pill: Kan man äta sig frisk?”, om ni inte har sett den så rekommenderar jag den! 
Så imorgon ska jag testa baka ett nyttigt bröd utan mjöl🍞

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d