Vilka hurtbullar vi är

Idag har det varit dåligt väder större delen av dagen. Men vi har inte surat för det. Jag och Melissa tog oss ut på promenad på förmiddagen mellan regnskurarna. Och när det är dåligt väder får man inte dåligt samvete för att man är inne och fixar. Så idag bakade jag glutenfritt bröd och nyttiga havrebars. Fast jag gjorde dem till bollar istället för bars. De blev riktigt goda, så de ska jag helt klart göra fler av. 

Det blev även en löptur för mig och Joakim på kvällen. Vi körde vartannat varv i spåret, och under tiden så fick den andra passa Melissa och köra lite styrketräning. Spåret var väldigt fint nu när vi har lagt flis. Och vi ska försöka få till att springa så här två gånger i veckan. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: