Bak och bvc

Igår var det bvc besök igen. Nu är vår lilla tjej hela 57,2cm lång och väger 5910gram. Tänk vad fort de små växer! Och idag är hon hela tre månader gammal. Jag och Melissa passade även på att visa upp hon duktig hon är på att försöka gå så länge man håller i henne. Vår bvc-sköterska tror att hon kommer börja gå tidigt. Ojoj, vad vi kommer ha att göra om det stämmer😅 

Igår var det dåligt väder hela dagen med regn och flera timmars åska. Så vi höll oss mest inomhus igår också. Så jag passade på att testa baka ett annat glutenfritt bröd, som blev jättegott och väldigt enkelt att göra också. Så det kommer det bli att baka fler gånger. 
Idag verkar det som att det ska vara dåligt väder hela dagen också. Så jag ska nog ge mig på att göra fler nyttiga bars då alla har gått åt här hemma. De var visst populära😅 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d