Fredag den 14:e

Igår blev det inte så mycket regn som vi först trodde att det ska skulle bli. Så på eftermiddagen när Joakim kom hem så kunde jag ge mig ut på en löprunda. Jag kunde till och med öka det till 4,2km, och det kändes riktigt bra. Förutom idag, har sån träningsvärk i benen. Men vi kunde ändå ta oss ut på några promenader idag ändå. 
Igår så kunde vi även få till en liten fotografering av Melissa, och det blev några bra bilder. 
Men det är inte jättelätt med någon som inte vill vara stilla 😂 
Igår kopplade även Joakim in våra tankar mot garagetaket så att vi får regnvatten i dem. Vatten som vi kan använda för att bevattna trädgården. Vi behöver bara skaffa oss en pump också, sen är vi redo. Men insamling av vatten kan börja innan dess. Det kan nog ta ett tag att fylla dem två 1000 liters tankarna. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: