Veckans uppdatering

Nu var det längesen jag skrev sist. Men i början av veckan fanns det inte så mycket att skriva om och sen fanns det helt plötsligt ingen tid att skriva heller. I torsdags eftermiddag kom min mamma hit, och vi spenderade eftermiddagen och kvällen ihop medan Joakim var på sommarfest med jobbet. I fredags var vi tre tjejer och shoppade på stan. Jag hittade en del kläder vilket var väldigt behövligt då jag behöver byta ut min otroligt tråkiga garderob. Men vi handlade inte bara kläder, det blev även lite smultronplantor som jag ska försöka plantera snart. På kvällen gick jag och Joakim ut och åt för att fira att vi har varit tillsammans i 9 år. Tänk hela 9 år! Tiden går fort när man har kul. Så mina föräldrar var barnvakt åt Melissa, medan vi var ute och åt och promenerade längs kanalen i Linköping. Vi hade det så mysigt🥰

Igår planterade vi häck tillsammans med mina föräldrar och på eftermiddagen kom Jessica, Olle och Alice hit. Så det fika, promenad, grill och mycket barnsnack.🤱
Igår kommer Joakims föräldrar hit på fika. Sen så blir det inte mer besök denna helgen. 
Det har verkligen varit fullt upp denna helgen men det har varit riktigt kul också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: