Kort summering

Jag ber om ursäkt att det var längesen jag skrev. Det går lite väl långt mellan varven just nu. 

Men jag valde att ta det lite lugnt med Internet nu under semestern, jag vill inte bli en sådan person som spenderar hela sommaren med mobilen eller datorn. Men här kommer en uppdatering. 
Joakim går in på sin tredje semestervecka, och vi går in på vår andra vecka utanför Varberg. Vi har varit i varberg, halmstad, helsingborg och falkenberg. Blivit utsatta för ösregn i vår promenad i åkulla bokskogar. Melissa har nu passerat 4 månadersstrecket och tycker nu att päronpure är helt okej att äta. Hon har även åkt cabb för första gången. Jag har passerat 5 km löpning nu efter förlossningen och det kändes jättebra så nu är det bara att köra på.
Joakims cnc-fräs är klar!! Och efter mycket letande så har vi äntligen köpt oss en ny bil! Alla månaders letande gav resultat och vi är supernöjda. Nu de närmaste dagarna har vi dopplanering, Ullared, strandpromenader och att träffa släkt att se fram emot

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: