Hemskt natt och ullaredsbesök

Fy vilken natt vi har haft😓 Det började redan under kvällen igår när Melissa vaknade om och om igen när hon lagts för natten, så tillslut fick hon ligga på mig medan vi kollade på serier. Sedan drog det igång igen under natten, hon vaknade och blev ledsen så fort nappen föll ut. Jag och Joakim fick turas om att gå upp. Vid 4 så fick jag ta och byta blöja för att se om det hjälpte. Vilket var ett litet projekt då vi bor i gäststugan, så fram med skötväskan och Joakim fick ligga tryckt mot väggen undertiden. Sen fick hon ligga en stund i vår säng, men efter ännu en stund fick Joakim gå in i den stora stugan och göra mat till henne. Så efter jag matat henne och myst ner henne en stund så somnade hon äntligen ordentligt. Så vi fick några timmars ostörd sömn fram till 8.15. Kombinationen med dålig sömn och ryggvärk utom denna värld från sängen gav oss inte det bästa morgomhumöret direkt.

Men men, vi gav oss av till Ullared idag för att passa på att handla lite medan farmor och farfar passade Melissa. Det blev inte så lite, kalaset gick på över 7500kr. Mestadels var kläder och andra saker till Melissa, nya bestick och diverse förbrukningsvaror. Hennes nya zebra är riktigt populär. Jag fick äntligen min planeringstavla👍
Det gick bra för dem att vara barnvakt, förutom att deras hund Walter lämnade ett jack på hennes huvud.
När vi väl var tillbaka i stugan efter det så gav vi oss ut på en löptur. Det är kul att kunna springa ihop så vi drog 5,5km i värmen. 
Imorgon ska jag försöka packa om kassarna så vi får plats i bilen hem sen 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d