Första badet för i år

I natt sov vi alla tre mycket bättre. Melissa sov hela natten utan några problem. Jag och Joakim snodde madrassen från den övre sängen i våningssängen så att vi fick dubbla madrasser. Dagen har flutit på bra. Joakim har satt foder kring fönsterna som han och hans pappa bytte i måndags. Jag har läst ut en bok, tagit lite bilder och hållt på med dopplanering. 

Det var väldigt varmt idag, tillräckligt varmt för att vi skulle bada i havet. Första gången jag badar för i år och då var det i havet! Melissa fick sova i sin vagn ute på en sandö. När vi väl svalkat av oss så för vi för oss att springa. Så det blev en 3 km löprunda på kvällen också🏃‍♂️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d