Förhoppningsvis en godnatt

Idag har det införskaffats nya madrasser till våningssängen som vi sover i. Förhoppningsvis så blir det bättre, ärligt talat så kan det nog inte bli sämre 😅 Det känns redan bättre nu när vi har testat ligga på dem. Idag blev det en shoppingrunda, så jag unnade mig ett par nya löparskor. Jag som hatar att testa skor, men det gick faktiskt bra och tog inte så hemskt lång tid heller. Joakim passade även på att köpa lite saker till grillen där hemma. 

Värmen idag bidrog till att det blev ett dopp även ikväll. Nu vankas det havskräftor och godricka🦞  Efter det blir förhoppningsvis en godnatt utan ryggont och nappinsättning😴

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d