Fun city

Det var verkligen en godnatt. Vi sov som stockar alla tre, och vaknade upp utan ont i ryggen! 👍 Även denna dag har bjudit på en hel del. Joakim har ringt runt och jämfört försäkringar på den nya bilen så nu är den ordentligt försäkrad. Vi har åkt på utflykt till Fun City vilket är en nedlagd nöjespark. Tyvärr hade de hunnit riva en hel del för det ska bli ett bostadsområde men det var ändå häftigt att gå där. De hade fortfarande kvar sin staty. Gå på upptäcksfärd med barnvagn är inte det lättaste, det blev lyft och terrängkörning. Vi kunde inte ha bärselen eftersom det var 32 grader och hade vi svettats ihjäl. 

Vår bil är nu nytvättad och jag har kört den för första gången idag✌ Inte alls van vid att köra automat men den var väldigt skön att köra🚘Även idag så blev det ett dopp i havet och en springtur. Vi har tendensen att göra det i fel ordning så vi börjar med bad och avslutar med löprundan. Men nu har jag sprungit in mina nya skor🏃‍♀️ de gick helt klart godkänt! Vilket är ett väldigt bra betyg när det gäller mina fötter, jag får skoskav av precis allt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: